7.5 C
București
sâmbătă, 2 decembrie 2023

Nicușor Dan, despre azilele groazei: E absolut îngrozitor ce s-a întâmplat acolo. Trebuie să învățăm că trebuie să punem presiune pe respectarea legii în România (VIDEO)

Publicat pePrimarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a comentat cazul azilelor groazei, duminică, pe B1 TV, la „Selectiv” cu Dan Bucura, și s-a arătat de părere că societatea românescă trebuie să învețe să facă presiuni pentru a fi respectată legea în România.

Nicușor Dan, pe B1 TV, despre azilele groazei

Întrebat despre acest caz care a revoltat opinia publică, primarul general al Capitalei a declarat: „În primul rând, e absolut îngrozitor ce s-a întâmplat acolo. N-am vrut să intru într-o dezbatere politică, însă ce am vrut eu să spun a fost că trebuie să privim într-un cadru mult mai larg. De fapt, această zonă, cum sunt multe alte zone din România, sunt zone în care statul nu funcționează, instituțiile nu funcționează, legea nu funcționează, instituțiile de control nu funcționează. Trebuie să existe o presiune a societății pentru ca lucrurile astea să se corecteze”.

„Ce am văzut acolo e un șoc pentru noi toți, dar dacă din șocul acesta noi o să tragem concluzia că e vina unui tembel care a luat banii dintr-o parte și i-a dus în alta, n-am învățat nimic. Noi, ca societate, asta este opinia mea, trebuie să învățăm că trebuie să punem presiune pe respectarea legii în România. Asta este ce cred eu că trebuie noi să învățăm din asta”, a adăugat Nicușor Dan.Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri