22.1 C
București
duminică, 5 mai 2024

Nicușor Dan, după trimiterea în judecată a lui CLOTILDE Armand: „Ce nu înțeleg eu este de ce niște cazuri cu miză uriașă nu ajung să fie cercetate”

Publicat pe


Nicușor Dan, actualul primar al Capitalei și candidatul susținut de formaţiunea Forţa Dreptei pentru un nou mandat, a comentat – joi seară – trimiterea în judecată a edilului de la Sectorul 1, Clotilde Armand, acuzată de „folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane”.

„Ce pot eu să vă spun este că există obligația Parchetului de a cerceta orice fel de sesizare, pe orice caz, și până la urmă instanța să se pronunțe. Ceea ce nu înțeleg eu este de ce niște cazuri care au miză uriașă nu ajung să fie cercetate. Pentru oricine există o suspiciune, trebuie să fie cercetat”, a spus Nicușor Dan, la România TV.

Edilul Capitalei a oferit și un exemplu, în acest sens.

„Pe Berzei Buzești s-au cheltuit bani publici de ordinul a 200 de milioane de euro pentru lărgirea bulevardului. Instanțele civile s-au pronunțat, au anulat 20 de acte (…), chiar noi am făcut plângere, eram la Asociația Salvați Bucureștiul. Bun, au trecut…



Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri