17.8 C
București
marți, 7 mai 2024

Noaptea Târziu se reunește pe scena Te cunosc de undeva, într-un moment desprins din basme. Emi: „Copilul meu interior este foarte, foarte fericit cu acest moment!”

Publicat pe


          

„Este un moment foarte fain, iar eu mă bucur că, în sfârșit, avem și noi de interpretat o animație!”, a mărturisit, bucuros, Cuza, recunoscând că: „Din punct de vedere vocal, partea cea mai grea o duce Emi, care trebuie să o interpreteze pe Fiona! Bine, trebuie să spun că, în exterior, Emi arată precum Fiona, însă în interiorul lui trăiește un mic Shrek!”. La rândul lui, Emi se declară mai mult decât încântat de momentul oferit de ruletă: „Copilul meu interior este foarte, foarte fericit cu acest moment!”. Iar pentru că aveau nevoie şi de un măgăruş pe scenă, alături de ei, băieţii de la Noaptea Târziu nu au ezitat şi i-au cerut ajutorul colegului lor, Cucu.

Juraţii s-au declarat de-a dreptul încântaţi de reprezentaţia artiştilor: ,,Ați adus o poveste foarte frumoasă în platou și trebuie să vă spun că este unul dintre cele mai bune momente ale voastre! Bravo!”, le-a spus Andreea Bălan, în…



Sursa: jurnalul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri