30 C
București
duminică, 3 iulie 2022

Noi detalii despre atacul de la Ambasada Rusiei din București. Ce au găsit procurorii în mașina lui Bogdan Drăghici

Publicat pe  • Ce s-a găsit în mașina lui Bogdan Drăghici
  • Ultimele informații despre tragicul eveniment

Informații noi despre atacul de la Ambasada Rusiei din București. Ce s-a găsit în mașina vinovatului

Recent, procurorul Bogdan Staicu a făcut primele declarații, venind cu noi detalii cu privire la evenimentul tragic produs în această dimineață, când Bogdan Drăghici a intrat cu mașina în sediul Ambasadei ruse, după care s-a incendiat.

În mașina incendiată au fost descoperite mai multe recipiente care arată că Bogdan Drăghici a avut asta în plan și nu s-a dus pe nepregătite, astfel că avea combustibil și substanțe inflamabile în cantități semnificative.

”Din primele date, evenimentul a constat în lovirea porților cu mașina, urmată de incendiere în propriul autoturism. Persoana a aprins un dispozitiv și în felul ăsta s-a produs incendiul din interiorul mașinii, rezultatul fiind carbonizarea. La cercetarea de la fața locului, în interiorul mașinii au fost găsite recipiente pentru substanțe inflamabile. Erau mai multe recipiente, vopseluri de acest gen. Investigația vizează inclusiv episoadele anterioare evenimentului din această dimineață, sunt puse cap la cap informații, se efectuează inclusiv audieri care vor contura cu siguranță traseul pe care l-a avut inclusiv înainte de eveniment”, a declarat Bogdan Staicu, prim procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Care este motivul pentru care Bogdan Drăghici a luat o astfel de decizie

În urma tragicului eveniment, foarte multă lume se întreabă de ce a ales să se incendieze chiar în fața porților Ambasadei Rusiei din București. În urma unor verificări, pe contul său personal de Facebook a fost găsit un mesaj la care nimeni nu se aștepta.

După ce a fost condamnat la închisoare pentru abuz asupra fiicei sale, Bogdan Drăghici a vrut să se sinucidă, însă nu oricum, ci astfel încât să arate că a fost un patriot devotat, dar care este totodată împotriva Rusiei cu orice preț.

″Şi eu sunt ucrainean! Ar fi minunat să ne considerăm toţi ucraineni, până când se va sfârşi definitiv războiul oribil, care pune în pericol de moarte întreaga omenire! Pare atât de departe primăvara lui 2019, când mi-am serbat ziua de naştere la Kiev, într-o metropolă strălucitoare, populată de oameni fericiţi să savureze o primăvară superbă. Eram acolo cu fiica mea la un turneu de scrimă şi încercam să îmbinăm utilul cu plăcutul, trecând în revistă în timpul liber atractiile turistice ale capitalei Ucrainei”, a scris el pe rețeaua socială.

CITEȘTE ȘI: „Îl susțin, bine a făcut”. Alina Pușcaș, prezentatoarea de la Te Cunosc de Undeva, reacție șoc la adresa lui Bogdan Drăghici, bărbatul care și-a dat foc

Sursa: spynews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri