18.6 C
București
duminică, 19 mai 2024

Noi orizonturi: Apa potabilă oferită gratuit în HoReCa. Ocazie de dezvoltare pentru industria ospitalității, dar și un pas înainte pentru o Românie mai primitoare

Publicat pe


Promulgarea noii legi care prevede ca operatorii din HoReCa să ofere apă potabilă gratuit clienților marchează un pas important spre o Românie mai civilizată, mai sănătoasă și mai prietenoasă atât cu natura, cât și cu oamenii. Pe lângă beneficiul evident adus tuturor – să ți se dea un pahar cu apă de băut atunci când ți-e sete, mai ales vara – această lege este benefică și afacerilor din sectorul ospitalier – paharul cu apă reprezintă semnul primordial al ospitalității.

Pentru a se conforma noii legi și a oferi clienților apă potabilă de calitate, operatorii din HoReCa pot apela la servicii de filtrare a apei.

 Noi, La Fântâna, avem o gamă extinsă de tehnologii de filtrare a apei – de la filtre simple la echipamente complexe. Pe lafantana.ro găsiți un portofoliu variat de servicii de filtrare a apei, echipamente de purificare precum și recipiente reutilizabile pentru hidratare.

Alegerea sistemului potrivit depinde de o serie de…



Sursa: www.g4media.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri