14.3 C
București
luni, 20 mai 2024

Nokia relansează modelul 3210, telefonul cu butoane care a apărut pe piață pentru prima dată acum 25 de ani. Telefonul, care va costa 349 lei, va avea disponibil și jocul Snake

Publicat pe


Nokia relansează modelul 3210, care a apărut pe piață pentru prima dată acum 25 de ani. Noul telefon va fi disponibil inclusiv în aceleași culori ca pe vremuri și va avea și jocul Snake, potrivit unui comunicat de presă al companiei. Telefonul, care costă 349 lei, este creat de inovatorii europeni Human Mobile Devices (HMD), producătorii telefoanelor Nokia.

Potrivit comunicatului, în 2023, vânzările modelului cu clapetă Nokia 2660 Flip s-au dublat și cei ce la HMD se așteaptă la o creștere susținută a vânzărilor de telefoane clasice în 2024.

„Modelul Nokia 3210, un telefon emblematic, se întoarce în mijlocul exploziei la nivel global a popularității «dumbphone»-urilor, consumatorii căutând un echilibru între timpul petrecut în fața ecranelor și detoxifierea digitală”, spune Lars Silberbauer, CMO al Human Mobile Devices (HMD).

Relansarea acestui model emblematic vine la momentul perfect: popularitatea telefoanelor clasice a crescut…



Sursa: economedia.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri