6.8 C
București
vineri, 31 martie 2023

Nominalizare surpriză la Survivor România 2023. Concurenții în pericol de eliminare

Publicat peUn nou Consiliu cu emoții pentru tabăra Faimoșilor. În ediția de luni, 13 martie, aceștia au pierdut primul joc de imunitate în fața Războinicilor, astfel că acum sunt nevoiți să se nominalizeze între ei. Iată ce concurenți au fost propuși spre eliminare și vor intra la votul publicului.

Nominalizare surpriză la Survivor România 2023

Prima confruntare a săptămânii a fost la fel de spectaculoasă ca toate celelalte din acest sezon al reality show-ului filmat în Republica Dominicană. După o luptă dură, prima imunitate a săptămânii a fost câștigată de Războinici, cu un scor de 7 – 3 în fața Faimoșilor.

Victoria le-a adus celor din tribul albastru o masă pe cinste la restaurant și, cel mai important, un Consiliu de Nominalizare liniștit, povara votului căzând pe umerii Faimoșilor.

Lucianna Vagneti și Alexandra Ciomag au adus punctul decisiv pentru echipa Războinicilor, în duelul cu Carmen Grebenișan și Ștefania Stănilă. Așadar, victoria a fost de partea Războinicilor în această seară.

Ce concurenți au fost propuși spre eliminare

Consiliul de eliminare de luni, 13 martie, aduce lacrimi în ochii Faimoșilor de la Survivor România 2023. După ce au pierdut primul joc de imunitate al săptămânii, vedetele din tribul roșu sunt nevoite să nominalizeze trei persoane spre eliminare.

În lupta pentru colanele de imunitate, două la număr, învingători au ieșit Ștefania Stănilă și Mihai Zmărăndescu. Așa cum spun regulile reality-show-ului, cei care obțin colanele de imunitate personală sunt nevoiți, mai apoi, să facă nominalizări.

Astfel, Ștefania l-a nominalizat pe DOC, iar Mihai Zmărăndescu a propus-o pe Ada Dumitru pentru eliminare. Cei doi au fost nominalizați și săptămâna trecută, dar au reușit să meargă mai departe în competiție. Al treilea concurent scot la votul publicului este fostul kickboxer Ionuț Iftimoaie, propunerea colectivă a grupului.

Războinicii, victorie la primul Joc de Captivitate

Ediția de luni, 13 martie a venit și cu un nou joc, în premieră. Este vorba de Jocul de Captivitate, spre surprinderea celor două triburi.

„Aveți un joc de o dinamică nouă și cu totul inedită și diferită. Astăzi jucați Jocul – și e prima oară în istorie când voi pronunța acest cuvânt – de Captivitate! La finalul acestui joc, tribul care învinge trebuie să ia în captivitate un membru al tribului învins”, a anunțat Daniel Pavel.

Echipa câștigătoare a fost tot cea a Războinicilor. Cu toate că, de-a lungul jocului, cele două echipe au fost de mai multe ori la egalitate, victoria le aparține celor din tribul albastru, adusă de Andrei Krișan.

Scorul final a fost de 5 – 4, iar concurentul care va fi captiv este Remus Boroiu de la Faimoși. Acesta va nu va mai juca și nici nu va putea interacționa cu cei din tribul din care face parte în realitate. Ba mai mult, tribul albastru va decide dacă va împărți cu acesta beneficiile și recompensele.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Maria Constantin după Survivor România 2023. A realizat când a ajuns acasă: „Trebuia să ne spălăm cu apa aia sărată”

Sursa: playtech.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri