5.5 C
București
vineri, 9 decembrie 2022

Nouă razie la Sintești, soldată cu descoperirea a două tone de deșeuri neferoase

Publicat pe


O nouă razie la Sintești, făcută marți de autoritățile de mediu, a dus la ridicarea a două tone de deșeuri și aplicarea a cinci amenzi.

Sancțiunile aplicate la Sintești sunt în cuantum de 57.000 de lei, a transmis Garda de Mediu într-un comunicat, preluat de news.ro.

„Garda de Mediu Ilfov, la solicitarea Inspectoratului de Politie al Judeţului Ilfov, cu sprijinul structurilor din subordinea Poliţiei şi Jandarmeriei Ilfov au desfăşurat, în data de 04.10.2022, noi verificări pe teritoriul localităţii Sinteşti în scopul identificării şi sancţionării unor fapte ce aduc atingere factorilor de mediu şi mediului înconjurător, ca întreg”, a transmis Garda de Mediu.

Acţiunea s-a desfăşurat cu participarea în sistem integrat a peste 100 de persoane, atât comisari din cadrul Garzii de Mediu Ilfov, poliţişti din cadrul IPJ Ilfov (structura de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, arme, economic, SAS) şi lucrători din cadrul IJJ Ilfov, specialişti din cadrul E-Distribuţie Muntenia şi Consiliul Judeţean Ilfov, ISCTR” se precizează în comunicatul Gărzii de Mediu.

Comisarii de mediu au aplicat cinci sancţiuni în cuantum de 57.000 lei şi au procedat la ridicarea unei cantităţi de aproximativ 2 tone deşeuri din procesarea de deşeuri neferoase.

Citește și


Arderi masive la Sintești. Comisarii Gărzii de Mediu, atacați de localnici. Forțele de ordine i-au imobilizatSursa: stirileprotv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri