25 C
București
miercuri, 6 iulie 2022

Noul model SUV Hyundai Palisade își face apariția pe 13 aprilie

Publicat peProducătorul sud-coreean de automobile Hyundai a transmis că își va prezenta noul SUV denumit Palisade pe 13 aprilie.

Hyundai a oferit joi imagini teaser ale SUV-ului său Palisade semnificativ îmbunătățit înainte de debutul său global la Salonul Auto Internațional de la New York, pe 13 aprilie, la ora 9:45 EDT.

Noul model Hyundai Palisade

Designul noului Palisade transmite rafinament, cu o diferențiere clară demnă de un SUV emblematic. O formă mai largă a grilei în cascadă conturează elementele de scut parametrice rezistente pentru un aspect premium. Noua semnătură de iluminare frontală prezintă lumini LED compozite conectate vertical care încadrează grila, creând un aspect tehnic cu muchii ascuțite.

Fotografiile publicate de constructorul asiatic dezvăluie o grilă frontală complet schimbată. Aceasta urmează noul limbaj de design de care au beneficiat cele mai noi modele Hyundai.

Comparativ cu modelul actual, grila  este mai pătrățoasă și conturează elementele de scut parametrice. Nu prezintă aceleași unghiuri și inserții triunghiulare ca la noul Tucson sau Santa Cruz. Totodată, colțurile de sus ale grilei par să se prelungească către farurile cu noua semnătură LED. Într-o altă imagine se observă luminile de zi în forma literei L poziționate vertical, care flanchează grila.

SUV Hyundai Palisade aduce noi îmbunătățiri

Deocamdată partea din spate a noului Palisade rămâne secretă, însă este de așteptat să fie redesenată. La fel stau lucrurile și în ceea ce privește interiorul. Clienții vor regăsi un nou volan, un instrumentar de bord complet digital și un ecran de mari dimensiuni pentru sistemul de informații.

Modelul nou vine cu un nou set de jante din aliaj cu 14 spițe, care conferă mașinii un aspect premium. SUV-ul coreean va folosi în continuare un motor V6 de 3,8 litri și o transmisie automată cu 8 trepte. Va putea fi comandat atât cu tracțiune față, cât și cu tracțiune integrală.Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri