14.3 C
București
marți, 4 octombrie 2022

Nu e o glumă! Câți lei are salariu lunar o florăreasă în București și în Cluj-Napoca

Publicat peSalariile oferite pentru florărese sunt mai mari decât în multe alte domenii. Pentru un astfel de loc de muncă, se poate câștiga până la 3.000 de lei pe lună, fără experiență. 

Anunțurile postate pe o platformă de joburi din România arată că se caută femei dispuse să devină florărese. Suma de la care pornește salariul, pentru o astfel de funcție, este de 2.000 de lei, pentru București. Pentru Cluj, suma de pornire este de 1.500 de lei. 

Salarii mari, experiență, nu

Salariile pentru o florărie din București, care își mărește echipa, ajung până la 2.100 de lei pe lună. Situația este și mai bună în Cluj, unde salariul poate ajunge până la 3.000 de lei pe lună. Pentru ambele situații, experiența nu este necesară, dar poate constitui un avantaj. 

CITEȘTE ȘI: Euro, cotație uriașă la casele de schimb. Cât a ajuns să coste!

Sarcinile de lucru pe care le cer angajatorii de la o viitoare florăreasă sunt: îngrijirea plantelor în ghiveci, pregătirea florilor la fir, curățenia la locul de muncă și servirea clienților. 

Aptitudinile necesare unui astfel de loc de muncă sunt: dinamism, comunicare, abilități de învățare, punctualitate, responsabilitate, spirit antreprenorial și inițiativă. De asemenea, este nevoie ca angajatul să aibă amabilitate și respect față de colegi și mai ales față de clienți. 

Ce avantaje are o florăreasă

Avantajele pe care le oferă angajatorii unei florărese nu sunt deloc puține. Printre beneficiile de care se bucură o florăreasă, se numără, în primul rând, un salariu atractiv. Bineînțeles, remunerația depinde și de performanțele pe care aceasta reușește să le aibă. 

CITEȘTE ȘI: Câți bani primește fiecare pilot rus care își predă avionul. Ucrainenii plătesc o sumă uriașă

Alte avantaje ale unei florărese sunt: plata orelor suplimentare, training gratuit, posibilitatea de a evolua în cadrul companiei. În plus, angajatorii spun că dispun de un mediu de lucru plăcut, care „încurajează creativitatea și dezvoltarea personală”. 

 Sursa: www.cancan.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri