Ouăle fierte sunt nelipsite de la micul dejun al multor români. Acestea sunt foarte ușor de făcut și sunt pline de proteine și minerale. Multe gospodine însă aruncă apa în care au fiert ouăle. Mare greșeală! Vezi ce poți face cu ea!
Nu mai arunca apa în care ai fiert ouăle
Așadar, micul dejun este una dintre cele mai importante mese ale zilei, după cum spun unii nutriționiști. Este important să consumăm și ouă fierte, care sunt cele mai sănătoase. Acestea se prepară rapid și nu necesită mari cunoștințe într-ale gastronomiei. Citește și Cum prepară măicuțele de la Prislop salata orientală de post. Secretul știut numai de ele
Ei bine, multe gospodine aleg să arunce pur și simplu apa în care au fiert ouă, neștiind cât de utilă poate fi aceasta. După ce veți citi la ce se poate folosi apa în care au fiert ouăle, cu siguranță nu veți mai repeta această greșeală. Cel puțin nu zilnic. Citește și A tăiat o ceapă în patru și o lăsat-o în dormitor peste noapte. Uluitor ce a descoperit a doua zi
Mană cerească pentru flori
Așadar, la ce este bună această specială? Ei bine, apa în care au fiert ouăle este ideală pentru îngrijirea florilor și plantelor de apartament. Mai exact, aceasta conține calciu organic, care întărește sistemul de rădăcină al plantei.
De asemenea, în timp ce apa fierbe, coaja de ou eliberează săruri minerale, care îmbogăţesc solul plantei. Este recomandat să udați florile cu astfel de apă o dată pe lună și pentru a avea cele mai bune rezultate aceasta trebuie să fie proaspătă și rece.
În plus, dacă pământul din grădina ta ți se pare că nu mai este la fel de roditor ca altădată, tot apa aceasta specială îți vine în ajutor. Stropeşte grădina timp de o săptămână cu apa în care au fiert ouăle și vei vedea că solul va fi mai roditor, iar plantele tale vor crește mai puternice.
The post Nu mai arunca apa în care ai fiert ouăle. Greșeala pe care o fac mulți români appeared first on IMPACT.ro.