Adevărul despre ghimbir. Ghimbirul este un ingredient versatil; este aliment, condiment, potențator de aromă și un ingredient medicinal.
Ghimbirul este apreciat pentru că adaugă o un gust înțepător și o aromă plăcută atât preparatelor sărate, cât și celor dulci.
Planta a fost folosită în medicina tradițională, de peste 3.000 de ani, pentru a trata durerile de cap, greața, diareea
Potrivit Eatingwell, planta a fost folosită în medicina tradițională, de peste 3.000 de ani, pentru a trata durerile de cap, greața, vărsăturile, crampele menstruale, diareea, răcelile și multe altele.
De asemenea, are proprietăți antioxidante și anti-inflamatorii, iar cercetările mai recente sugerează că poate ajuta la reducerea colesterolului și a tensiunii arteriale și la reglarea zahărului din sânge, pentru a proteja inima.
Având în vedere puterea potențială a ghimbirului, este important să ne amintim că, deși este un remediu pe bază de plante, poate…