21.4 C
București
luni, 20 mai 2024

„Nu vă mai aşteptaţi la weekenduri libere” | Compania care a fost nevoită să-şi ceară scuze, după ce a obligat angajaţii să răspundă 24 de ore pe zi

Publicat pe



O companie gigant a fost nevoită să-şi ceară scuze după ce vicepreședintele și șeful departamentului de comunicare le-a impus angajaților un program de muncă extrem de dur.

Gigantul chinezesc al motoarelor de căutare Baidu a intrat într-o criză de relații publice, din cauza propriului său șef. Qu Jing, vicepreședintele și șeful departamentului de comunicare al Baidu, a stârnit un val de proteste publice după ce a susținut o cultură dură la locul de muncă.

Într-o serie de videoclipuri postate săptămâna trecută pe Douyin, versiunea chineză a TikTok, Qu a vorbit despre devotamentul ei față de slujbă, despre stilul de management strict și despre cerințele față de subordonații săi direcți, conform CNN.

Ea a atacat dur un angajat care a refuzat să plece într-o călătorie de afaceri de 50 de zile în timpul pandemiei, când China a impus restricții stricte de călătorie și carantine.

„De ce ar trebui să iau în considerare familia…



Sursa: www.antena3.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri