12.7 C
București
luni, 20 mai 2024

NYT: Candidatul independent la președinția SUA RFK Jr. spune că un vierme „i-a intrat în creier și i-a mâncat o parte din el”

Publicat pe


Candidatul independent la președinția SUA, Robert F. Kennedy Jr., s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate în ultimii ani, inclusiv o anomalie despre care spunea că a fost cauzată de un vierme care i-a intrat în creier scrie The New York Times .

În 2010, Kennedy, acum în vârstă de 70 de ani, a suferit pierderi severe de memorie și ceață mentală, a declarat pentru Times.

Potrivit Times, el a consultat neurologi de top familiarizați cu istoricul medical al unchiului său, regretatul senator Ted Kennedy, care a murit de cancer la creier în 2009.

Un medic din New York, după ce a analizat o scanare a creierului său, i-a spus că Problemele lui de sănătate ar putea fi „cauzate de un vierme care mi-a intrat în creier și a mâncat o parte din el și apoi a murit”, a spus Kennedy.

Aproximativ în același timp, a spus Times, el a suferit de otrăvire cu mercur, care poate duce la probleme neurologice, cum ar fi pierderea vederii periferice, slăbiciune…



Sursa: stirileprotv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri