8.9 C
București
duminică, 27 noiembrie 2022

O angajată a unei săli de jocuri de noroc a fost atacată și violată. Suspectul, care a plecat și cu încasările, a fost prins

Publicat pe


Bărbatul de 35 de ani suspectat că a violat și tâlhărit o angajată a unei săli de jocuri din Brașov, și-a petrecut noaptea în arestul poliției.

A fost identificat și prins pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din local. Nu este exclus că individul, client fidel, să fi premeditat fapta. La plecare, a amenințat victima cu moartea și a luat toți banii din încasări, în jur de 15.000 de lei.

Cum s-a întâmplat totul

Era ora 10:45 de minute când bărbatul de 35 de ani a intrat în sala de jocuri, unde mai fusese de câteva ori. Nu mai era niciun alt client înăuntru, iar de serviciu era o singură angajată, tânăra de 19 ani.

Radu Nastac, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov:A pătruns într-o zonă inaccesibilă publicului, unde ar fi intreținut raporturi sexuale fără consimtământul persoanei vătămate. Ulterior, prin constrângere, ar fi sustras și o sumă de bani din caseria sălii de jocuri”.

Suspectul s-a făcut apoi nevăzut, dar nu înainte de a amenința victima că o omoară dacă spune ceva. Scenele fuseseră, însă înregistrate pe camerele de supraveghere ale localului, iar anchetatorii, alertați de tânără, au pornit în căutarea făptașului.

Citește și


visarion alexa

Martor: Am văzut agitație, am văzut poliția, am văzut fata care stătea, drăguța de ea, plângea, o altă fată o îmbrățișa. Era la fel de micuța ca mine, cu puterea bărbatului nu te poți pune”.

Sala de jocuri se află pe o stradă intens circulată din Brașov, iar la ora agresiunii era foarte multă lume în zonă, la cumpăraturi. Însă nu a auzit nimeni nimic. Vânzătoarele de la magazinele din preajmă sunt marcate de incident.

Femeie: Și acum, ziua, mai ales că s-a întâmplat ziua, am tendința să încui ușa”.

Femeie: Nu mai știu să zic în ce fel de lume trăim, că numai rele aud”.

Acuzat de viol, tâlhărie și influențarea declarațiilor, suspectul și-a petrecut noaptea în arest. Anchetatorii spun că nu este cunoscut cu antecedente.

 

 Sursa: stirileprotv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri