26.1 C
București
vineri, 30 septembrie 2022

O copilă de doar șapte ani din Ucraina a murit după ce rușii i-au bombardat grădinița. Alisa s-a stins din viață văzându-și bunicul-erou mort, încercând să o apere de bombă!

Publicat peO copilă de doar șapte ani din Ucraina a murit după ce rușii i-au bombardat grădinița. Ieri, soția președintelui ucrainean Zelenski, Olena, a spus că trupele lui Putin ucid copiii „conștient și cinic”.

O copilă de doar șapte ani din Ucraina a murit după ce rușii i-au bombardat grădinița. Alisa s-a stins din viață văzându-și bunicul-erou mort, încercând să o apere de bombă!

Ea a subliniat cazul Alisei Hlans, în vârstă de 7 ani, care a fost una dintre cele șase persoane care au murit când grădinița ei din Okhtyrka a fost bombardată în a doua zi a invaziei ruse.
micuță de la bombă. Imaginile de după atac au arătat trupuri împrăștiate în jurul intrării, în timp ce personalul încerca să fugă împreună cu copiii. Bunicul Alisei a fost ucis în fața nepoatei sale înainte ca aceasta să fie rănită și dusă de urgență la spital, unde a murit o zi mai târziu.

Cel puțin un copil ascuns la creșă a fost rănit în atac.

Procurorul general Irina Venediktova a declarat că Alisa, care mai avea doar trei luni până să împlinească vârsta de opt ani, a murit în spital a doua zi după atacul din orășelul Okhtyrka.

Armata rusă a fost acuzată că a folosit bombe cu dispersie în atac, grădinița distrusă dând semne ca a fost lovită de explozii multiple de la o singură bombă. Este o afirmație pe care Kremlinul a negat-o.

Olena Zelenska a cerut Nato să implementeze o zonă interzisă în Ucraina pentru a salva copiii.

Într-o postare pe Instagram de ieri, ea a scris: „Ocupanții ruși ucid copii ucraineni. În mod conștient și cinic.”

-Kirill, în vârstă de 18 luni, din Mariupol, a fost dus de urgență la spital de părinții săi. A fost rănit de bombardamente, iar medicii nu au putut face nimic.

— Alice din Okhtyrka. Ar fi putut împlini opt ani. Cu toate acestea, ea a murit în bombardament împreună cu bunicul ei, care o proteja.

— Polina din Kiev. Ea a murit în timpul bombardamentelor de pe străzile capitalei Ucrainei, împreună cu părinții și fratele ei. Sora ei este în stare critică.

-Arseniy, 14 ani. Un fragment de proiectil i-a lovit capul. Medicii nu au putut ajunge la băiat sub focul de armă. Arsenii a sângerat până la moarte.

— Sofia, șase ani. Ea, împreună cu fratele, mama, bunica și bunicul ei în vârstă de o lună și jumătate, au fost împușcați în mașina lor. Familia a încercat să părăsească Nova Kakhovka.

Citește și: Fetiţă de 6 ani ucisă de bombardamentele armatei Rusiei în Mariupol, Ucraina. „Arătaţi-i asta lui Putin!”

Sursa: www.romaniatv.net

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri