28.2 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023

O femeie a ajuns milionară după ce a făcut curățenie gratuit în casele oamenilor. Povestea impresionantă a lui Auri a devenit virală

Publicat peO femeie a ajuns milionară după ce a făcut curățenie gratuit în casele oamenilor. Auri Kananen, alias Aurikatariina, este o tânără de 28 de ani din Pirkanmaa, Finlanda, care are un canal de curățenie pe YouTube și conturi sociale dedicate ajutorării altora. Ea a început să se gândească la curățenie ca la o alegere de carieră încă din liceu și a început să studieze oamenii din industria curățeniei, în special sfaturile și trucurile lor pentru a curăța mai repede și mai bine.

Auri a început activitatea pe social media ca un proiect pasional. După ce a postat pe Instagram un videoclip în care apărea curățând bucătăria unui prieten, a avut un mare succes și a continuat să posteze și a intrat rapid în ritm.

Sunt cea mai bună femeie de serviciu din lume, așa că am studiat curățenia și, de asemenea, lucrez în [industria] curățeniei de peste 10 ani și am început să postez videoclipuri despre curățenie. Vreau să arăt lumii întregi că curățenia este distractivă și sexy și că este amuzantă, așa că acesta a fost primul meu obiectiv„, a declarat Auri Kananen.

Femeia și-a curățat casa gratuit, iar după ce a postat un videoclip în care arată procesul, multe alte persoane au cerut ajutorul ei. Acest videoclip viral a determinat-o să creeze faimoasa serie în care arată cum curăță în profunzime casele murdare ale urmăritorilor ei, gratuit.

Pe atunci, încă lucram. Eram încă foarte ocupată în compania de curățenie [și] aveam cam 30 sau 40 de angajați, ca și curățători, așa că făceam asta ca și job de zi„, a mai spus Auri.

Citește și: Andreea Bostănică, vacanță pe lux și opulență în Mykonos. Influencerița de 18 ani a plecat cu avionul privat pe insula milionarilor

O femeie a ajuns milionară după ce a făcut curățenie gratuit în casele oamenilor

După șase luni, sponsorii au început să o contacteze și să îi dea bani pentru crearea de conținut. Până în prezent, cel mai viral videoclip al ei este cel de pe TikTok, cu aproximativ 88 de milioane de vizualizări. Când a fost întrebată de ce crede că aceste TikTok-uri au devenit virale, Auri împărtășește: „Sunt atât de satisfăcătoare de văzut, când scena, transformarea și transformarea casei, bineînțeles, sunt satisfăcătoare de văzut„.

Atunci când lucrează cu un sponsor, produsele sunt incluse ca parte a curățeniei în videoclipurile sale. „Când am început aici, în Finlanda, doar un singur magazin avea Scrub Daddy… dar când am început să le sponsorizez, a explodat. De exemplu, acum poți cumpăra Scrub Daddys peste tot.

Abordarea ei față de sponsorizări este foarte naturală. În loc să vorbească direct despre produse, ea le împărtășește în videoclipurile sale în timp ce le folosește. Telespectatorii ei au încredere în produsele pe care le folosește, deoarece casele pe care le curăță sunt foarte murdare, așa că toate…Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri