6.8 C
București
joi, 29 februarie 2024

O femeie de 62 de ani rămas fără 110.000 de lei, după ce a accesat o platformă online. Hackerii i-au promis ,,câștiguri mari’’ dar i-au luat toți banii

Publicat peO femeie din Baia Mare a rămas fără aproximativ 110.000 de lei, adică 25.000 de euro, după ce a accesat o platformă bursieră online, unde i se promiteau câștiguri substanțiale dacă investea.

La data de 29 noiembrie o băimăreancă în vârstă de 62 de ani a sesizat prin plângere, organele de cercetare penală din cadrul Serviciului de Investigații Criminale cu privire la faptul că, a fost victima unei fraude online, fiind prejudiciată cu suma de peste 111.000 de lei.

Femeia a accesat un anunț postat de o platformă de trading online pe o rețea de socializare, care promova investiții în acțiuni de bursă.

Ulterior, după crearea contului pe platforma respectivă, și-a introdus datele personale și ale contului bancar, iar apoi a investit o sumă de bani sub forma unei plăți online.

De asemenea a fost contactată de unii indivizi, care au pretins că sunt reprezentanți ai platformei, ocazie cu care i s-a comunicat dobândirea unui anumit profit.

La…Sursa: www.stiridecluj.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri