17.4 C
București
duminică, 2 octombrie 2022

O femeie din Braşov şi-a comandat alimente online, după care a luat ţeapa vieţii. Cât a avut de achitat pentru doar câteva produse

Publicat pe


O femeie din Brașov a ajuns să plătească o sumă uriașă pentru o comandă livrată prin Glovo. Mai exact, echivalentul salariului minim pe economie, pentru 4 sucuri, câteva pungi de chipsuri și o pâine.

Deși cele comandate de ea costau 141 de lei, brașoveanca s-a trezit cu suma de 1.410 lei retrasă din contul bancar. Vrând să primească lămuriri, femeia a cerut explicații pe chat-ul aplicației destinat special pentru astfel de situații, însă nu mare i-a fost mirarea când i s-a răspuns că restituirea banilor poate dura între 5 și 15 zile.

O femeie din Braşov şi-a comandat alimente online, după care a luat ţeapa vieţii

Pentru ca povestea să devină virală, femei a împărtășit experiența sa pe Facebook. Totodată, brașoveanca a publicat o fotografie în care face dovada plății de 1.410 lei.

„Bună seara, prieteni internauți.

Am și eu nevoie de ajutor în a găsi și activa opțiunea cu care Glovo îți plătește facturile, transportul dus / întors pentru locul de muncă și restul cheltuielilor necesare pentru a trăi juma’ de lună, tre’ să fie pe undeva în aplicație ținând cont că, aparent, atât trebuie să aștepți după ce ți-au retras 1.410 RON pentru o comandă de 141 de lei.

Vezi și: CE I-AU RĂSPUNS CEI DE LA GLOVO UNEI CLIENTE NEMULȚUMITĂ CĂ MÂNCAREA A ÎNTÂRZIAT: „ȘOFERUL ȚI-A LIVRAT COMANDA ÎN PARCAREA ÎN CARE TE-A GĂSIT VOMITÂND. SPER CĂ..”

Glovo, una e că angajezi cei mai inapți oameni și cei mai bădărani șoferi, unde foarte puțini reprezintă o excepție, una e că îmi ajung comenzile începute, sucuri băute pe jumătate, mâncarea rece, livrată după 3 ore, pentru că deja m-am obișnuit și îmi asum că după orice comandă să pierd 10 minute certându-mă cu support-ul de pe chat.

E TOTAL ALTĂ treabă să retragi tot salariul net minim pe economie pentru o pâine, 4 sucuri și niște pungi de chipsuri, că după să spui cu nonșalanță că returnarea banilor ar putea dura între 5 si 15 zile, depinzând de bancă, SAU poate fi imediat livrată în ️credite Glovo. Aștept să-mi trimiteți măcar niște caviar să întind pe pâinea asta de vreo 200 de lei, mersi”, a povestit femeia.

Sursa foto: Facebook

Sursa: www.cancan.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri