11.7 C
București
sâmbătă, 1 aprilie 2023

O femeie și-a închis iubitul într-o valiză și l-a lăsat să moară în ea

Publicat pe


O femeie din Florida acuzată că și-a închis iubitul într-o valiză, i-a filmat strigătele de ajutor și apoi l-a lăsat să moară în ea va fi judecată pentru omor deosebit de grav.

Povestea înfiorătoare datează din februarie 2020. Atunci, Sarah Boone, de 42 de ani, a sunat la poliție și a anunțat că iubitul ei, Jorge Torres Jr, a murit la ea acasă, în Winter Park, la nord de Orlando. Boone a spus că au băut împreună cu o seară înainte și i s-a părut amuzant ca Torres, tot de 42 de ani, să intre în valiză, în timp ce se jucau de-a v-ați ascunselea.

Ea a recunoscut că, după ce l-a închis pe Torres în valiză, s-a dus la culcare. A doua zi dimineață l-a găsit mort, potrivit The Independent.

Sarah Boone a fost arestată, iar anchetatorii au descoperit că povestea nu corespundea cu dovezile video găsite pe telefonul ei. Ofițerii au găsit o filmare în care Torres, închis în valiză, striga după ajutor spunând că nu poate respira și încercând din răsputeri să se elibereze. Pe filmare, femeia spune râzând: „Așa mă simt și eu când mă înșeli”.

Videoclipul de două minute găsit în telefon arată valiza așezată cu fața în jos și a surprins dialogul dintre cei doi. „Pentru tot ce mi-ai făcut. La naiba cu tine. Idiotule”, i-a spus Sarah Boone iubitului ei, în timp ce acesta îi striga numele și țipa: „Nu pot să respir, serios”. Femeia i-a răspuns: „Așa mă simt eu când mă înșeli. Probabil că ar trebui să taci dracului”.

Într-un al doilea videoclip, care durează doar 22 de secunde, Torres strigă insistent numele iubitei.

Când a sunat la serviciul de urgențe, Boone a anunțat: „Iubitul meu a murit. Ne jucam aseară și l-am băgat într-o valiză, ne jucam de-a v-ați ascunselea, așa că… am adormit și m-am trezit și el era mort în valiză. Nu știu ce s-a întâmplat”, i-a spus ea operatorului.

Ea a spus că a presupus că Torres putea ieși din valiză și va veni și el la culcare.

Ulterior, ea le-a spus polițiștilor că nu își amintește să fi filmat videoclipurile. În fața noilor probe, femeia tot și-a schimbat povestea spusă inițial.

Cu doi ani înainte, Sarah Boone a fost arestată pentru violență domestică, după ce l-a bătut și strâna de gât pe Torres.Sursa: www.digi24.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri