1.1 C
București
joi, 1 decembrie 2022

O fetiță de trei ani s-a trezit la propria înmormântare. Cum a fost posibil așa ceva

Publicat pe


Povestea incredibilă a copilei de 3 ani a făcut înconjurul lumii. La propria înmormântare, fetița a început să miște în coșciug, iar bunica acesteia a fost cea care a observat că se petrece ceva straniu. Iată cum a fost posibil așa ceva!

Camila Roxana Martinez Mendoza, din Mexic, a fost declarată decedată pe 17 august, după ce mama ei a dus-o la spital pentru că vomita, avea febră și dureri de stomac.  Cea mică a primit un diagnostic greșit din partea medicilor. Fetița a primit tratament pentru deshidratare,  i s-a prescris antibiotic și au trimis-o acasă.

O fetiță de 3 ani s-a trezit la propria înmormântare

Câteva ore mai târziu, când părinții Camillei au observat că starea ei s-a înrăutățit, au dus-o înapoi la spital, unde a fost internată:

Vezi și: „M-A COSTAT 49 DE EURO!” CE A PRIMIT O ROMÂNCĂ DUPĂ CE A COMANDAT O PORȚIE DE CREVEȚI LA GRĂTAR, ÎNTR-UN RESTAURANT DIN GRECIA

„Acum au vrut să o conecteze la o perfuzie, le-a luat mult timp să o conecteze la oxigen, nu au putut să o facă pentru că nu i-au găsit venele, în cele din urmă o asistentă a reușit”, a povestit mama copilei.

Camila Roxana Martinez Mendoza

La scurt timp după ce a ajuns la spital,  medicii au declarat decesul copilului.

A doua zi, în timpul înmormântării, bunica celei mici a observat că ochii nepoatei se mișcă, moment în care părinții ei au mers de urgență cu ea la spital, unde a fost declarată moartă pentru a doua oară, fără ca aceasta să se mai trezească.

Potrivit procurorului general al statului, Jose Luis Ruiz, cazul este în curs de investigare și se efectuează o autopsie, relatează Mirror.

Vezi și: ANUNȚ IMPORTANT PENTRU TOȚI ROMÂNII. CE SE VA ÎNTÂMPLA CU FACTURA LA ENERGIE ELECTRICĂ ÎN IARNA ANULUI 2022-2023Sursa: www.cancan.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri