21.4 C
București
luni, 20 mai 2024

O firmă din București va face documentația pentru refacerea parchetului și a sistemului de iluminat la Sala Constantin Jude

Publicat pe


Suma de 114.200 de lei va fi primită de o firmă din București pentru a întocmi proiectarea și documentația aferentă proiectului de înlocuire a suprafeței de joc și a sistemului de iluminat la Sala Constantin Jude din Timișoara. Licitația organizată de Primăria Timișoara a fost câștigată de societatea Electra Luc Construct S.R.L.

Proiectul ”Servicii de proiectare aferente obiectivului de investiţii ”ET+DALI+PT –Înlocuire/reabilitare pardoseală și modernizare iluminat interior Sala Polivalentă Constantin Jude, Aleea F.C.Ripensia, nr. 11 Timișoara are câștigător. Licitația de pe SEAP a fost adjudecată pentru o sumă puțin peste 100.000 de lei de o firmă bucureșteană.
În baza contractului vor fi prestate servicii de proiectare aferente obiectivului de investiţii ”ET+DALI+PT –Înlocuire/reabilitare pardoseală și modernizare iluminat interior Sala Polivalentă Constantin Jude, Aleea F.C.Ripensia, nr. 11, Timişoara”.

În urma…



Sursa: debanat.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri