30.2 C
București
duminică, 3 iulie 2022

O firmă din Timiș le oferă refugiaților din Ucraina până la 100 de locuri de cazare

Publicat pe


Compania Casa Rusu în parteneriat cu Primăria Dumbrăvița și Primăria Becicherecu Mic pune la dispoziția refugiaților ucraineni cu titlu gratuit, peste 50 de locuri de cazare cu posibilitate de extindere de până la 100, într-un spațiu propriu în comuna Carani de lângă orașul Timișoara. 

„Pentru că înțelegem momentele dificile prin care trec aceste persoane alungate de război din propriul lor cămin, oferim și trei mese calde pe zi, servicii medicale gratuite. Locul de cazare este funcțional și dotat, de la toalete, bucătărie, loc de joacă pentru copii și spații de depozitare”, au transmis, marți, reprezentanții companiei.

Totodată, societatea oferă cu titlu gratuit medicamente, truse medicale și orice este nevoie pentru a ajuta refugiații ucraineni care ajung pe teritoriul României. Compania pune la dispoziția autorităților autobuze pentru a transporta refugiații de la graniță până la locul de cazare temporară din localitatea Carani.

De asemenea, fabrica de mobilă oferă gratuit până la 200 de paturi din pal, neculisante care pot fi amplasate în spații interioare oriunde în țară.

Pentru orice detalii și pentru cei care sunt interesați de ajutorul pe care îl oferă firma, se poate suna la numărul de telefon 0758.249.320, persoană de contact Ana-Maria Dana.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: debanat.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri