13 C
București
luni, 3 octombrie 2022

O icoană a Sfintei Maria a rămas întreagă după ce flăcările au distrus complet casa unei femei din Botoșani

Publicat pe


O icoană a rămas intactă în urma unui incendiu izbucnit în locuința unei bătrâne în vârstă de 87 de ani, a anunțat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, într-o postare pe pagina de Facebook, potrivit gandul.ro. Potrivit reprezentanților ISU Botoșani, pompierii au stins incendiul care a fost produs, cel mai probabil, de o lumânare aprinsă care nu a fost nesupravegheată.

Mesaj emoționant transmis de ISU Botoșani

Reprezentanții ISU Botoșani consideră că acesta poate fi un semn că toate problemele pot fi depășite, exprimându-și speranța că bunica Elena, cu ajutorul oamenilor, va reuși să treacă prin aceste momente dificile.

„O icoană cu Sfânta Fecioara Maria şi Pruncul Iisus a rămas aproape intactă după ce focul a mistuit totul în jur. Mai ales acum, când se apropie sărbătoarea Sfintei Maria, să o privim ca un semn că toate problemele pot fi depăşite şi să sperăm că bunica Elena din satul Coştiugeni…cu ajutorul semenilor, va reuşi să depăşească acest moment dificil”, au transmis reprezentanţii ISU.

Incendiul, anunțat de nepotul bătrânei

Casa bătrânei Elena, din localitatea Coştiugeni din comuna Albeşti, a ars complet în urma unui incendiu. Femeia, în vârstă de 87 de ani, nu era în locuinţă în momentul izbucniirii incendiului, au anunțat pompierii, care au fost alertați de un nepot al bătrânei.. „Când a izbucnit incendiul, proprietara, în vârstă de 87 de ani, nu era în casă. Alarma a fost dată de un nepot, care locuieşte în aceeaşi gospodărie. La faţa locului s-au deplasat, în cel mai scurt timp timp, două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenţie Truşeşti, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, dar şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Albeşti, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă. Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat că locuinţa ardea ca o torţă şi exista pericolul de propagare a flăcărilor la alte două anexe din gospodărie”, au precizat oficialii ISU, pe pagina de Facebook.

ISU București-Ilfov: ”Păstrați legătura cu persoanele în vârstă (rude, vecini, persoane cu dizabilităţi), interesându-vă de starea de sănătate a acestora”

AdvertisementSursa: zin.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri