14.4 C
București
miercuri, 22 mai 2024

O influenceriță care dădea sfaturi părinților pentru creșterea copiilor, condamnată la 60 de ani de închisoare pentru că și-a maltratat copiii

Publicat peO influencerință din Utah, SUA, care posta sfaturi pentru părinți, a primit 60 de ani de închisoare pentru că și-a abuzat și maltratat copiii, informează BBC.

Ruby Franke, 42 de ani, împreună cu partenera sa de afaceri, Jodi Hildebrandt, 54 de ani, au fost condamnate pentru abuz. Judecătorul le-a condamnat pe amândouă la patru pedepse cuprinse între unu și 15 ani fiecare.

Ruby Franke deținea un canal de Youtube extrem de popular, cu peste două milioane de urmăritori, 8 Passengers, prin intermediul căruia ofereau părinților sfaturi pentru creșterea copiilor.

Fiul influenceriței a fugit la vecini să ceară mâncare

Cele două femei au fost arestate în luna august a anului trecut, după ce fiul de 12 ani al lui Franke a fugit pe o fereastră din casă și a mers la un vecin căruia i-a cerut mâncare și apă. Copilul era subnutrit și avea răni de la faptul că a fost legat cu o frânghie, potrivit poliției.

În fața instanței, procurorul Eric Clarke din…Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri