8.9 C
București
duminică, 27 noiembrie 2022

O jurnalistă americană a primit ordin să se schimbe după ce i s-a spus că fusta este prea scurtă pentru a asista la o execuție

Publicat pe


  • O jurnalistă din SUA nu a fost lăsată să asiste la o execuție.
  • Jurnalista purta o fustă prea scurtă, interzisă de regulamentul închisorii.
  • Jurnalista s-a îmbrăcat cu pantaloni ca să poată intra în închisoare.

Tragi-comedie la un penitenciar din Alabama, Statele Unite. Gardienii nu au lăsat-o pe jurnalistă unui televiziuni locale să asiste la execuția unui condamnat la moarte, pe motiv că purta o fustă prea scurtă.

Abia după ce un fotograf i-a împrumutat niște cizme pescărești care îi veneau până la brâu, sub fustă, femeia a fost lăsată să își facă meseria. Meserie pe care doctorul penitenciarului nu prea a nimerit-o. Trei ore a durat până i-a găsit o venă condamnatului la moarte și i-a făcut injecția letală.

Jurnalista a vizitat închisoarea pe 28 iulie pentru a documenta un material despre execuția unui bărnat condamnat la moarte pentru uciderea fostei sale prietene, în 1994.Într-o declarație distribuită pe Twitter, jurnalista a spus că a purtat aceeași fustă și la alte evenimente de acest gen și la cele profesionale ,,fără incidente„, adăugând: ,,Cred că este mai mult decât potrivită„.

Sursa: alephnews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri