6.7 C
București
duminică, 3 decembrie 2023

„O mamă sexy” a cheltuit 40.000 de euro pentru a fi „cea mai tatuată femeie”. Are tatuaje inclusiv în zona intimă | FOTO

Publicat pe


A cheltuit 40.000 de euro, iar acum este „cea mai tatuată femeie” din Marea Britanie. Becky Holt a reușit ca până la vârsta de 34 de ani să se tatueze din cap până în picioare.

 

Este tatuată pe picioare, brațe, trunchi, față și are inclusiv în zona intimă tatuaje.

Becky Holt este din Marea Britanie și are aproximativ 95% din suprafața corpului tatuată. Pentru aspectul său, ea a cheltuit peste 35.000 de lire sterline (aproximativ 40.000 de euro).

Anul trecut a stabilit un record după ce și-a tatuat labiile. Pentru realizarea acestui tatuaj, aflat într-o zonă intimă extrem de sensibilă, a fost nevoie de un artist tatuator care a muncit cinci ore.

Becky a imortalizat momentul, dar nu a dezvălui modelul de tatuaj pe care l-a ales.

Citește și


femeie cu tatuaje

„Aveam o durere incredibilă. Este destul de jenant să ai un artist tatuator între picioare, dar trebuia să fie finalizat, deoarece vreau ca costumul meu corporal să fie complet”, a spus ea, potrivit New York Post.

 La aproape o lună de la tatuaj, zona intimă era încă umflată.

Becky este de părere că este singura femeie din lume care și-a tatuat labiile și a menționat că mulți au lăudat-o pentru că a îndurat procesul dureros.

„Oamenilor nu le vine să creadă cât de curajoasă sunt pentru că mi-am tatuat labiile”, a spus ea.Sursa: stirileprotv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri