13.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024

O miliardară din Vietnam e acuzată de fraudă bancară de mai multe miliarde de dolari, în cel mai spectaculos proces văzut vreodată în țară. Femeia riscă o condamnare la moarte

Publicat pe



Truong My Lan este acuzată că a jefuit una dintre cele mai mari bănci din Vietnam pe o perioadă de 11 ani. Este cel mai spectaculos proces organizat vreodată în Vietnam, în urma uneia dintre cele mai mari fraude bancare pe care le-a văzut lumea vreodată.

Femeia în vârstă de 67 de ani este acuzată că a jefuit una dintre cele mai mari bănci din Vietnam pe o perioadă de 11 ani

Cifrele implicate sunt amețitoare. Truong My Lan este acuzată că a contractat împrumuturi de 44 de miliarde de dolari de la Banca Comercială Saigon. Procurorii spun că 27 de miliarde de dolari nu vor fi recuperați niciodată, anunță BBC.

Autoritățile comuniste, în mod obișnuit secretoase, au fost neobișnuit de sincere cu privire la acest caz, intrând în cele mai mici detalii pentru mass-media. Ei spun că au chemat 2.700 de persoane să depună mărturie. Sunt implicați 10 procurori de stat și aproximativ 200 de avocați.

Dovezile sunt în 104 cutii cu o greutate totală de…



Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri