4.6 C
București
luni, 4 decembrie 2023

O minoră acuză ca a fost victima unui viol, într-o tabară de pe litoral

Publicat peO adolescentă de 17 ani a reclamat faptul că a fost victima unui viol, în perioada în care a participat la o tabară de vară, organizată în stațiunea Neptun – Olimp. Reclamația a fost depusă în atenția polițiștilor din Slobozia.

Potrivit oamenilor legii, sâmbătă, 16 septembrie, Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată cu privire la faptul că o minoră, de 17 ani, din municipiul Slobozia, s-a prezentat la Secția de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Slobozia, declarând că a fost victima unei infracțiuni de viol, comisă în județul Constanța.

„Din primele cercetări, polițiștii de investigații criminale au stabilit faptul că, în perioada 14 – 16 septembrie, minora a participat la o tabără de vară, organizată în Stațiunea Neptun-Olimp. Minora a fost prezentată la Serviciul de Medicină Legală Ialomița, fiindu-i prelevate probe biologice.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol”, au precizat reprezentanții IPJ Ialomița.

Potrivit unor surse neoficiale, adolescenta ar fi participat la o acțiune a Alianței pentru Unirea Românilor, organizată pe litoralul românesc. 

Sursa: cugetliber.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri