31.1 C
București
marți, 5 iulie 2022

O nouă despărțire în showbizul românesc! Cântăreața i-a spus adio partenerului său: ”Sunt liberă ca pasărea cerului”

Publicat pe  • Cântăreața s-a separat de iubitul său
  • Chiar ea a făcut anunțul

Multe se întâmplă în showbizul românesc, iar de această dată o nouă despărțire a avut loc. Cântăreața Mellina, căci despre e e vorba, a decis să se separare de partenerul său, cel cu care avea planuri mari de viitor și cu care se vedea în fața altarului.

Cântăreața i-a spus adio iubitului. O nouă despărțire în showbizul românesc

După mai multe luni de relație, cei doi au decis să-și spună adio și fiecare să meargă pe drumul său în viață. Mellina a anunțat în cadrul unei emisiuni online că e singură, ”liberă ca pasărea cerului” și că momentan nu mai are o relație.

Ea a precizat că se bucură de statutul de persoană singură și a trecut peste despărțirea de partener, dar are încredere că viața îi va da lucruri frumoase pe viitor.

”Nu sunt într-o relație, sunt liberă ca pasărea cerului, mă bucur de această libertate până vine cineva. Mă bucur de părinții mei, de prieteni, de pisici, mă bucur foarte mult de viață”, a spus Mellina.

Ce spune Mellina despre partenerul ei

În urmă cu ceva timp, Mellina povestea că s-a cunoscut cu fostul ei iubit în urmă cu 20 de ani, iar aceștia s-au reîntâlnit la mare și au decis să formeze un cuplu. Lucrurile au evoluat foarte repede între ei, și deși nu erau mutați împreună, aceștia petreaceau mult timp alături unul de altul.

”Ne cunoaștem de 20 de ani. El este băiatul cu care eu m-am sărutat pentru prima data. Timp de 20 de ani nu ne-am mai văzut, apoi ne-am întâlnit în Vama Veche și am început să vorbim. Mie mi-a plăcut foarte mult ce om am descoperit după 20 de ani și m-am îndrăgostit de el. Acum suntem împreună de 8-9 luni”, declara Mellina în exclusivitate pentru Antena Stars.

Cei doi aveau planuri serioase pe viitor, iar ea mărturirea că își dorește ca bărbatul să fie tatăl copilului său. Mellina spunea că sunt pregătiți să facă acest lucru și să devină părinți cât mai repede, însă între timp s-a produs separarea.

”Ne dorim o familie și ușor, ușor, lucrurile se vor întâmpla. Îl văd ca tatăl copilului meu. Părinții mei și mama lui sunt foarte fericiți și își doresc un nepot. Când o să vină, o să vină, noi suntem pregătiți. E mișto să faci un copil și el te leagă și mult mai mult”, a mai declarat Mellina.

Citește și: O artistă celebră de la noi, trezită cu poliția la ușă în plină pandemie de coronavirus! ”Au apărut 5 polițiști la ușa mea și 6 echipaje jos”

Sursa: spynews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri