8.9 C
București
duminică, 27 noiembrie 2022

O nouă societate vrea să facă o fabrică de biciclete în Timiș

Publicat pe


Timișoara tinde să devină un adevărat magnet pentru producătorii de biciclete. Aici se realizează deja un număr foarte mare de asemenea mijloace de transport, există doi mari investitori, iar reprezentanții unei societăți italiene din domeniu au purtat o serie de discuții cu autoritățile pentru a deschide o fabrică în județ.

Președintele CJT, Alin Nica, a primit în vizită delegația societății LK Group, alături de reprezentantul Camerei de Comerț Italiană pentru România, Vincenzo Moderno, pentru a discuta posibilitatea unei investiții in județul nostru.

Dacă discuțiile vor avea concretizare, noile facilități de producție în zona de velomobilitate vor transforma Timișul în cel mai mare hub de producție de biciclete electrice și tradiționale din această parte a Europei.

În cadrul întâlnirii au fost prezentate avantajele competitive ale județului și a fost înmânat Ghidul Investitorului al județului Timiș. Președintele CJT a informat posibilii investitori despre ajutorul de stat de care pot beneficia și a amintit rolul administrației județene în acordarea de asistență acestora.

 

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Sursa: debanat.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri