5.7 C
București
duminică, 27 noiembrie 2022

O nouă victorie în instanţă a Primăriei Timişoara în faţa sindicatului lui Tiberiu Negrei. Concursurile pe posturi continuă

Publicat pe


Concursurile pentru ocuparea unor posturi din Primăria Timişoara pe baza ultimei Organigrame continuă, după ce a fost depăşit un nou hop juridic. Tribunalul Timiş a respins, luni, o acţiune a Sindicatului Liber al Salariaţilor, condus de Tiberiu Negrei, prin cae se încerca blocarea desfăşurării concursurilor.

Săptămâna trecută, la puţin timp după o victorie de etapă a municipalităţii, la Curtea de Apel Timişoara, în faţa Sindicatului Liber al Salariaţilor, condus de Tiberiu Negrei, Primăria a continuat concursurile pentru ocuparea unor posturi din noua organigramă. Imediat sindicaliştii lui Negrei au contestat în justiţie acest demers, aşa cum probabil era de aşteptat. Luni, Tribunalul Timiş a respins însă contestaţia sindicaliştilor, pe motiv că nu pot fi introduse două acţiuni având aceeaşi speţă.

Între Sindicatul Liber al Salariaţilor şi Primăria Timişoara sunt mai multe acţiuni pe rol, primul contestnd atât Organigrama, cât şi concursurile. În ultima perioadă, însă, municipalitatea are de partea sa un nou sindicat, numit al Angajaților din Unitatea Administrativ Teritorială Timișoara. Acest nou sindicat are deja un număr dublu de membri faţă de cel condus de Negrei şi a cătrui miză, în ultima perioadă, este doar de-a bloca activitatea instituţiei.

 

Sursa: debanat.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri