4.6 C
București
luni, 4 decembrie 2023

O româncă a fost arestată, după ce a șantajat un jurnalist italian de la televiziunea publică. Bărbatul era îndrăgostit de tânără

Publicat pe  • Româncă arestată în Italia, după ce a șantajat un jurnalist
  • Bărbatul se îndrăgostise de tânără

O româncă, în vârstă de 30 de ani, a ajuns în atenția autorităților italiene după ce a șantajat un jurnalist, în vârstă de 66 de ani, angajat la televiziunea publică RAI din Roma.

Româncă arestată în Italia, după ce a șantajat un jurnalist

Femeia a fost ulterior arestată de către poliția italiană, cu coordonarea Parchetului din Roma, conform informațiilor furnizate de Rador.

Potrivit relatărilor, românca ar fi avut un comportament agresiv față de bărbat, făcând amenințări cu privire la viața pisicilor acestuia.

Femeia ar fi solicitat suma de 100.000 de euro, iar într-un mod neobișnuit, sub pretextul că se află în pericol din partea unei presupuse organizații criminale, a apelat la ajutorul bărbatului, afirmând: „Fă ceva, mafia vrea să mă omoare”.

Relația dintre cei doi a început pe un site de întâlniri pentru adulți, iar după primele întâlniri plătite într-un apartament din Labaro, jurnalistul italian s-a îndrăgostit de româncă. Aceasta, pe lângă remunerarea serviciilor sexuale, a început să facă tot mai multe cereri și solicitări.

Cum l-a mințit femeia pe bărbat

Tânăra româncă de 30 de ani părea să inventeze scuze și pretexte neobișnuite, inclusiv cereri de bani pentru o presupusă rambursare de 5.000 de euro pentru a organiza înmormântarea surorii sale.

Ulterior, pentru a-și intimida partenerul și a-l determina să deschidă portofelul, ea a adus în discuție amenințări cu o presupusă organizație criminală care ar fi urmărit-o.

Mai departe, românca a amenințat cu sinuciderea, ceea ce a determinat jurnalistul să ia măsuri. Acesta a depus o plângere la poliție, iar pe 6 septembrie, tânăra a fost arestată de polițiștii de la secția de poliție Viminale. Ulterior, arestarea a fost validată de către judecătorul de instrucție.

Oamenii legii se ocupă în continuare de cercetarea cazului și rămâne de văzut dacă românca va fi sau nu pedepsită legal în urma celor întâmplate.

Citește și: Un celebru medic chirurg din Germania a fost șantajat de o escortă româncă și de iubitul ei: „Vrem 1,5 milioane de euro”

Sursa: spynews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri