22.6 C
București
miercuri, 10 august 2022

O româncă a fost ucisă de rechin în Hurghada. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp

Publicat peInformații de ultim moment! Una din femeile care au fost ucise de rechin în Hurganda este o româncă în vârstă de 40 de ani. Ministerul egiptean al Mediului a făcut anunțul!

„Două femei au fost atacate de un rechin în timp ce înotau în zona Sahl Hasheesh, la sud de Hurghada”, a anunțat Ministerul egiptean al Mediului, pe Facebook.

O româncă a fost ucisă de rechin în Hurghada

Două femei au fost omorâte de rechini, în cursul zilei de duminică, 3 iulie 2022, în timp ce se aflau în zona Sahel Hachich.

În cursul zilei de vineri a avut loc un atac monstruos în Egipt, la Marea Roșie. O femeie în vârstă de 68 de ani a decedat, după ce a fost atacată de un rechin, în largul coastei Sahl Hasheesh.

A doua victimă este o turistă din România în vârstă de 40 de ani. Cadavrul a fost descoperit la câteva ore după cumplitul eveniment, Conform Reuters.

În aceeași zi, autoritățile din Egipt au transmis un ordin de închidere a mai multor plaje de la Marea Roșie. Atacul a fost unul îngrozitor, iar femeile nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire.Sursa: www.cancan.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri