11.8 C
București
duminică, 26 martie 2023

O scroafă a fătat o creatură mutant care l-a îngrozit pe fermier. Bărbatul spune că nu a mai văzut așa ceva

Publicat pe


Un purcel născut săptămâna trecută a venit pe lume cu două râturi, două guri și două limbi. Fermierul Ramón Aguilar a spus că nu a mai văzut așa ceva, deși crește porci de când se știe.

„Purcelul mutant” provine dintr-o fermă din zona rurală Ucacha, în provincia Córdoba din Argentina, relatează Jam Press, citat de New York Post.

O scroafă a fătat o creatură mutant care l-a îngrozit pe fermier

„Este prima dată când văd un purcel ca acesta, de aceea am fost atât de surprins. Am văzut cazuri similare cu vaci, dar niciodată cu porci. De aceea mi se pare atât de rar.”, a spus fermierul pentru sursa citată anterior.

Aguilar a spus că micul porc, care nu pare să aibă un nume, „respiră bine” prin cele patru nări și pare să fie sănătos. Un medic veterinar va verifica porc în zilele următoare, a dat asigurări Aguilar.

Purcelul nu este singura ”vietate mutant” de acest fel

Acesta nu este primul purcel neobișnuit care reușește să atragă atenție. Unul cu trei ochi și doi bot s-a născut în China în 2016.

De asemenea, un purcel pe nume Mara Clara, care are două capete, două râturi și trei ochi, i-a uimit pe oamenii din Filipine în 2019.

La ace moment, localnicii au declarat că nașterea acestui animal în plină pandemie ar fi de bun-augur, aducând noroc în această criză cu care se confruntă o lume întreagă.

„Tatăl meu credea că porcul va aduce noroc în casa noastră în timpul acestei pandemii, așa că a fost entuziasmat să-l aducă în casă.

Am făcut tot ce am putut pentru a-l ține sănătos, dar starea lui s-a înrăutățit și a murit în câteva zile”, a povestit fiica bărbatului care a descoperit animalul, potrivit Daily Star.

Val de glume pe aplicațiile GPS după ninsorile care au paralizat România. Mesajele amuzante ale celor blocați ore bune î…

Sursa: a1.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri