14.3 C
București
marți, 4 octombrie 2022

O tânără a fost lovită într-o benzinărie din Iaşi, în noaptea zvonului despre explozia prețului, pentru că nu a respectat rândul/ Fata a fost dusă la spital

Publicat pe


O tânără de 22 ani a fost lovită într-o benzinărie din municipiul Iaşi, de un alt client, întrucât nu ar fi respectat rândul, ea ajungând la spital, cu traumatism cranio-cerebral.

Incidentul s-a petrecut, miercuri seară, la o benzinărie din centrul Iaşiului. Tânăra nu ar fi respectat rândul, fiind lovită de un alt client care aştepta să-şi alimenteze maşina.

„A fost un apel la 112 că la o benzinărie de pe strada Sfântul Andrei a avut loc o agresiune fizică asupra unei persoane de sex feminin de 22 ani. Ea a suferit un traumatism cranio-cerebral fără pierderea cunoştinţei. A fost dirijată la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi”, a declarat medicul-şef UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu.

În cursul serii de miercuri, s-au format cozi de sute de metri la majoritatea benzinăriilor din municipiul Iaşi, pe fondul informaţiilor privind scumpirea carburanţilor.

Unii şoferi au venit cu canistre şi bidoane, astfel că timpul de aşteptare în benzinării a crescut simţitor.

La ora 22.00, erau semnalate cozi la toate benzinăriile din Iaşi.

sursa: News.ro, sursa foto: Facebook/ MOLSursa: www.g4media.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri