3 C
București
marți, 29 noiembrie 2022

O tânără de 14 ani din Maramureș a fost atacată și abuzată de un bărbat care a urmărit-o zeci de metri

Publicat peClipe de coșmar pentru o tânără de 14 ani din Sighetul Marmației. Fata mergea în vizită la bunicii ei, moment în care a fost urmărită de un individ, atacată și abuzată. 

Întâmplarea nefericită a avut loc pe digul lacului Iza. Fata de 14 ani era în drum spre bunicii ei, iar la un moment dat un bărbat în vâstă de 45 de ani atacat-o și a violat-o. Zona în care tânăra a fost agresata este una liniștită și retrasă, motiv pentu care strigătele acesteia nu au fost auzite de nimeni.

O tânără de 14 ani din Sighetul Marmației a fost atacată și abuzată de un bărbat

Din primele informații, se pare că tânăra a ajuns la bunica ei și a povestit prin ce a trecut. Aceasta nu a stat pe gânduri și a apelat umărul unic de urgențe 112. Fata a ajuns la audieri, acolo unde a reușit să-l descrie pe violator, iar pe baza celor povestite, polițiștii au reușit să-l prindă pe suspect.

Se pare că bărbatul în vârstă de 45 de ani a fost reținut și  internat în Spitalul municipal Sighetu Marmației, secția psihiatrie, pentru evaluarea psihiatrică:

”Polițiștii sigheteni împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale Maramureș au reușit, în urma investigațiilor efectuate, să probeze activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 45 de ani din municipiu.

Cercetările și audierile efectuate, coroborate cu informațiile exploatate de polițiști, au stabilit comiterea de către bărbat a infracțiunii de viol asupra unei minore în vârstă de 14 ani, în seara zilei de 19 iunie a.c.

Bărbatul a fost internat la Spitalul municipal Sighetu Marmației, secția psihiatrie, în vederea efectuării unei evaluări psihologice, urmând a fi dispuse măsurile legale în funcție de rezultatul acesteia”, se arată în comunicat.

 Sursa: www.cancan.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri