-1.6 C
București
marți, 5 decembrie 2023

O tânără fotomodel a sărutat un străin, a cumpărat tuturor micul dejun la McDonald’s şi a evacuat un aeroport. Ce explicaţie a dat poliţiştilor

Publicat pe


Un fotomodel a sărutat un străin, a oferit de mâncare mai multor oameni din jurul său și a evacuat un întreg aeroport. Cum a fost acest lucru posibil și care a fost explicația dată oamenilor legii?

Fotomodelul Rosie Viva în vârstă de 22 de ani a fost diagnosticată cu tulburare bipolară după ce a provocat panică pe aeroportul Stansted din Londra reușind să evacueze toți pasagerii care așteptau zborurile. Cu toate că nu a dormit deloc cu o noapte în urmă, aceasta era entuziasmată că va zbura în Croația unde urma să se întâlnească cu părinții ei alături de care urma să își petreacă vacanța.

Din cauza faptului că recent s-a despărțit de iubitul ei, tânăra suferea de insomnii, astfel că sănătatea sa psihică s-a deteriorat. La ora 1:00 ea s-a hotărât să plece către Croația, iar dimineață s-a îndreptat către aeroportul Stansted din Londra, crezând că totul este doar un vis.

Ajunsă în aeroport tânăra a sărutat un străin într-o cafenea, a furat din diverse magazine și chiar a cumpărat tuturor clienților din McDonald’s micul dejun. După cum cum relatează cei de la BBC, Rosie Viva se gândea că „nu trăiește realitatea”, fiind foarte alertă, iar vederea și auzul ei erau cât se poate de clare, uneori chiar simțind și bătăile puternice ale inimii.

Aflată la aeroportul Stansted, Rosie a început să pună la îndoială tot ceea ce se întâmpla, astfel că a sunat-o brusc pe mama sa. Atunci când aceasta i-a răspuns „visul” s-a spulberat, dându-și seama că tot ceea ce se întâmpla avea loc în realitate, fiind cuprinsă de panică.

Atunci când s-a uitat în jurul său, a observat o „gaură” în perete, îndreptându-se către ea. De fapt, aceasta a sărit în depozitul de bagaje, iar odată aflată acolo, a declanșat alarma de incendiu. Tot ceea ce își aduce aminte este sunetul alarmei asurzitor și polițiștii îndreptându-se către ea.

În timp ce oamenii legii o imobilizau, personalul angajat din Stansted evacuacua toți călătorii din terminalele aeroportului. Tanara le-e explicat polițiștilor că a crezut că totul este doar un vis. Aceștia și-au dat seama că tânăra are probleme, astfel că a fost dusă la spital din cauza comportamentului bizar. În ultima perioadă, Rosie nu se simțea foarte bine, iar în cadrul unor evenimente, gesturile și reacțiile sale erau unele extreme în comparație cu cele ale colegilor ei.

Rosie Viva (Foto: BBC)

Cu ce probleme se confruntă Rosie și cum a ajuns să facă lucruri care sunt peste voința ei

Dacă uneori suferea de depresie, alterori nu putea nici măcar să ajungă la muncă din cauza faptului că un tânăr a aplicat tactica ghosting-ului, neînțelegând de ce a reacționat așa. De mai multe ori, aceasta a ajuns la medic însă nu a știut cum să exprime ceea ce simțea.

Despărțirea de fostul ei iubit a reprezentat unul dintre primele semne că ceva era în neregulă. În loc să…Sursa: playtech.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri