26.1 C
București
marți, 5 iulie 2022

Oamenii au sunat la 112 speriați de o fantomă: Vine în fiecare noapte

Publicat peLocalnicii din Berteștii de Jos, judeţul Brăila, au ajuns să sune la 112 pentru că sunt bântuiţi de o fantomă.

Bună seara, la noi în sat este o fantomă. Vine în fiecare noapte la cetățenii din sat. Nu știm cine este, deschide porțile oamenilor, aruncă cu pietre și nimeni nu reușește să vadă cine este. Ne este frică să nu intre în casele noastre, mai ales că oamenii bătrâni pot face infract. Inițial s-a zis ca a fost prins și că era un amant al unei femei, dar acum iar a reapărut. Pe 24 ianuarie a murit un cuplu tânăr, este anunțul pe internet. Lumea bănuiește ca sunt spiritele lor„, a transmis un localnic, potrivit obiectivbr.ro.

Săteni sunt terorizați de fantome

Primarul comunei Berteștii de Jos, Costel Florinel Capbun, nu crede că ar fi vorba despre fantome.

Nu pot să știu ce este acolo și nu pot să mă pronunț. Dar pe camere nu se vede nimic. Ne-am uitat cu șeful de post, ne-am uitat și cu una dintre fetele acestea care spun că l-ar fi văzut, că ar fi aruncat. Ele așa spun, că ar fi fost un individ care le-a sunat, că a aruncat cu pietre, a încercat să împingă ușa, nu a putut. Nu știu ce e acolo. Pe de altă parte, am declarația de la un vecin care spune că nu e nimic și că e altceva, dar nu pot să fac vreun fel de afirmații. Una dintre ele spune că s-a trezit cu un pietroi la ușă atunci când a venit acasă și că nu era pietroiul acolo când a plecat. Alta spune că i-ar fi bătut în geam și că l-ar fi văzut pe telefon, pentru că stătea pe telefon, dar că nu i-a văzut fața. Este declarația lor.

Una dintre ele doarme la cealaltă, chipurile, de frică. Sunt vecini acolo. Una spune că s-a întâmplat la 23:00, alta că la 1 noaptea. Poate să fie cineva. Vă dați seama că sunt fete tinere. Nu pot eu să spun ce e acolo”, a mai spus primarul.

Sursa: www.stiridecluj.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri