26.1 C
București
marți, 5 iulie 2022

Oana Moșneagu i-a făcut o surpriză lui Vlad Gherman la ceas aniversar.Câți ani împlinește actorul și ce mesaj i-a lăsat: "Al meu!"

Publicat pe


Oana Moșneagu s-a gândit să fure startul și să-l sărbătorească pe actor chiar înainte de a împlini pe data de 16 februarie 29 de ani. Cei doi au plecat în weekend la munte, acolo unde s-au distrat cu alte trei cupluri.

Vlad Gherman a fost sărbătorit în avans. Ce surpriză i-a făcut Oana Moșneagu

Vlad Gherman a avut parte de o petrecere surpriză organizată de prietenii săi și de iubita lui. Aceștia i-au oferit un tort superb și i-au cântat “La mulți ani” în cor. Imaginile au fost distribuite imediat pe rețelele de socializare.

Actrița a postat și un mesaj special pentru partenerul său: ”Stop! Al meu! Să-mi trăiască! Nu, nu a fost ziua lui, e pe 16, da’ dacă tot ne-am adunat cu ocazia acestui weekend… Puțintică bucurie în avans nu strică”, a scris Oana Moșneagu.

Deși au apărut împreună în spațiul public și au petrecut mai multe vacanțe împreună, Oana Moșneagu și Vlad Gherman nu au recunoscut încă de la început că formează un cuplu.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au asumat relația public. Actorul care îl intrpretează pe Călin în serialul Adela a publicat pe contul său de Instagram o serie de fotografii în care apare alături de iubita sa: „Da! Răspunsul la întrebarea voastră e “da”, a scris Vlad Gherman în dreptul postării.

Fotografiile publicate de Vlad Gherman pe Instagram vin la scurt timp după lansarea unui videoclip în care apare în ipostaze tandre alături de Oana Moșneagu.

Citește și: Cum i-a surprins Cristina Ciobănașu pe Vlad Gherman și Oana Moșneagu, la filmări: „Acoperă-te”. Ce făceau cei doi

Videoclipul lansat de Vlad Gherman începe cu imagine artistului, ascultând piesa pe care a lansat-o după despărțirea de Cristina Ciobănașu, „Până să te pierd”. În noua piesă este vorba despre vindecarea de după o despărțire și despre găsirea fericirii într-o nouă relație.

Ce diferență de vârstă este între Vlad Gherman și Oana Moșneagu

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt colegi pe platourile de filmare ale serialului Adela. Cei doi actori au recunoscut că formează un cuplu, după ce Vlad Gherman a lansat un videoclip în care apar scene tandre cu Oana Moșneagu. Mai multă vreme, fanii au bănuit că între cei doi ar fi ceva mai mult decât o simplă prietenie judecând după vacanțele și timpul petrecut împreună.

Citește și: Cristina Ciobănașu, fotografia rară cu iubitul ei, Alexandru. În ce ipostaze apar cei doi

Între Oana Moșneagu și Vlad Gherman este o diferență de vârstă de 2 ani și jumătate. Oana Moșneagu s-a născut la 7 august 1990, în Mioveni, iar Vlad Gherman s-a născut pe 16 februarie 1993, la București. Astfel, Oana Moșneagu este mai mare cu doi ani și jumătate decât iubitul ei.

Vlad Gherman împlinește 29 de ani în februarie, iar Oana Moșneagu are 31 de ani și împlinește la vară 32 de ani.

Nicole Cherry și iubitul ei se află în vacanță. Cum s-au fotografiat cei doi în Barcelona…

Sursa: a1.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri