20.1 C
București
duminică, 5 mai 2024

Oana Moșneagu și-a făcut petrecerea burlăcițelor la Roma. Cum s-a distrat alături de prietene, în timp ce Vlad Gherman a plecat la Amsterdam: „Patru zile așa cum nici n-aș fi putut să mi le imaginez”

Publicat pe



La începutul lunii aprilie, Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au căsătorit civil în prezența prietenilor și a familiilor, iar pe 2 iunie urmează se se căsătorească religios.

Citește și: Oana Moşneagu şi Vlad Gherman au dat lovitura. În ce afacere au investit banii câştigaţi: „Azi poţi să ai de lucru, mâine poţi să nu ai”

Oana Moșneagu și-a făcut petrecerea burlăcițelor la Roma

Cei doi tineri însurăței au decis să plece din țară, separat, pentru a se distra pe cinste înainte de a deveni în totalitate soț și soție. În timp ce Oana s-a distrat alături de fete la Roma, Vlad Gherman a petrecut cu prietenii la Amsterdam, în ciuda frigului teribil.

„Știți ce înseamnă să fii toată un zâmbet? Cam așa am fost eu alături de fetele mele. Am avut parte de patru zile așa cum nici n-aș fi putut să mi le imaginez. Sunt recunoscătoare pentru fiecare dintre ele și pentru toate momentele. Pentru fiecare zâmbet, îmbrățișare, fiecare…



Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri