13.8 C
București
miercuri, 28 septembrie 2022

Olena Zelenska: La fel ca fiecare femeie din Ucraina, mă tem pentru soţul meu. Dar ştiu cât de puternic şi rezistent este – VIDEO –

Publicat pe


Olena Zelenska, soţia preşedintelui Ucrainei, a declarat, pentru ABC News, că se teme pentru soţul ei, Volodimir Zelenski, dar a subliniat că ştie cât de puternic şi rezistent este acesta. Zelenska a vorbit cu ABC News prin mesaje, ea aflându-se într-un loc care nu a fost dezvăluit.


„Astăzi, o bătaie prietenească pe umăr nu este suficientă. Astăzi cuvintele de simpatie şi grijă nu sunt suficiente”, a spus Zelenska, ea cerând NATO şi aliaţilor săi să închidă spaţiul aerrian sau măcar să ofere avioane prin care ucrainenii se pot apăra.

„La fel care fiecare femeie din Ucraina, mă tem pentru soţul meu. În fiecare dimineaţă, înainte de a-l suna, mă rog ca totul să fie bine. Dar ştiu şi cât de puternic şi de rezistent este. Îşi iubeşte ţara, patria, îşi iubeşte naţiunea, familia şi pe mine. Şi ştiu cât de puternice sunt aceste sentimente. Aşa că va apăra toate acestea până la final”, a spus Zelenska.

La începutul invaziei ruse din Ucraina, preşedintele Volodimir Zelenski a afirmat că este ţinta numărului 1 a inamicului, iar familia sa este numărul 2.

Volodimir şi Olena Zelenski, ambii în vârstă de 44 de ani, sunt căsătoriţi din 2003.

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected].



Sursa: www.news.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri