16.5 C
București
duminică, 4 iunie 2023

Oni, transformarea spectaculoasă la I.A cu Stil. Cum a reacționat Dadiana, mama băiatul, atunci când l-a văzut / VIDEO

Publicat pe  • Transformare uimitoare la I.A cu Stil, pentru un băiat de șapte ani
  • Cum a reacționat mama lui Oni

Se spune că stilul se învață de mic. Așa se poate spune și în cazul lui Oni, care, la doar șapte ani, adoră să fie în pas cu moda, cu atât mai mult, atunci când a avut ocazia să o cunoască pe Iulia Albu.

Oni, transfomare spectaculoasă la I.A cu Stil

Iulia Albu s-a ocupat de una dintre aparițiile băiatului, care este pasionat de fotbal și de dansuri. Nici lumea modei nu îi este străină, căci, încă de la o vârstă fragedă, acordă o mare atenție haninelor.

„Mă cheamă Oni, am șapte ani și îmi place fotbalul și să dansez și să fac modeling”, a declarat Oni, la I. A cu Stil.

Părinții săi au mărturisit că Oni nu le-a făcut niciodată probleme. În plus, atunci când merge cu mama sa la cumpărături, chiar o sfătuiește în materie de ținute.

„Acasă, Oni e un copil foarte cuminte. Nu mă deranjează cu nimic. Mă ajută dacă îi cer să mă ajute, dar de obicei, nu îi cer, în schimb, avem noi lucrurile noastre pe care le facem împreună. Mergem la shopping împreună, mă ajută să îmi aleg ținutele când mergem la shopping”, a mai spus Dadiana, mama lui Oni.

După ce Iulia Albu și specialiștii s-au ocupat de Oni, a venit momentul ca mama sa, Dadiana, să își vadă fiul. Acesta a mărturisit că este încântată de transfomare și că nu l-a văzut niciodată în astfel de haine.

„Transformarea a fost wow. Oni de obicei nu se îmbracă în pufoșenii, dar acum este atât de dulce, e ca un ursuleț și îmi vine doar să îl iau în brațe și să îl pup”, a fost reacția mamei băiatului.

Citește și: Anastasia, transformare spectaculoasă la I.A cu Stil. Ce cadou neașteptat i-a oferit Iulia Albu de ziua ei de naștere: ”Ce frumos!” / VIDEO

Sursa: spynews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri