8.9 C
București
duminică, 27 noiembrie 2022

Operatorul Aerro Direkt al unui zbor București-Antalya a decis anularea acestuia

Publicat peOperatorul Aerro Direkt, care urma să efectueze un zbor charter pe ruta București-Antalya, cu decolare la ora 12.30, a anunţat anularea cursei, potrivit unui comunicat al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

„Astăzi, 4 iunie 2022, operatorul Aerro Direkt, care urma să efectueze un zbor charter pe ruta Bucureşti – Antalya, cu decolare la ora 12.30, a anunţat anularea cursei. Anunţul a fost transmis la ora 15.43, după mai multe amânări ale procedurii de îmbarcare. Cei 180 de pasageri au fost asistaţi la preluarea bagajelor de cală şi au fost conduşi în zona publică, într-o sală de aşteptare, unde se pot întâlni cu turoperatorul. În această zonă, personalul CNAB le oferă în continuare asistenţă”, se spune în comunicat.

La sfârșitul lunii ianuarie 2022 Turcia a avut de suferit de pe urma căderilor de zăpadă

Zborurile au fost suspendate pentru a doua zi(n.r. 28 ianuarie 2022) pe aeroportul din Istanbul, iar mii de oameni au rămas înzăpeziți în urma ninsorilor abundente care au lovit Turcia.

Vehiculele private au fost interzise de pe străzile orașului marți, deoarece zăpada abundentă a blocat traficul. Ninsoarea a lăsat oamenii blocați în cel mai mare oraș al Turciei și în toată țara.

Mii de oameni au rămas înzăpeziți în Istanbul

De asemenea, vremea nefavorabilă a blocat aeroportul din Istanbul pentru a doua zi la rând. Zeci de zboruri au fost anulate, iar imaginile cu tavanul unui terminal prăbușit au făcut înconjurul lumii. Sute de pasageri blocați așteaptă să se îmbarce, după ce au petrecut noaptea pe în aeroport.

„Suntem deja aici de mai bine de 24 de ore. Trebuia să călătorim la Paris, dar nu ni s-a dat nicio informație. Nimeni de la aeroport nu ne-a dat nicio informație. Zborurile noastre au fost cumva schimbate pentru mâine – care este astăzi -, cu puțină confuzie și dispută”., a spus Selim Kilik.

Ninsorile au început în toată țara la sfârșitul săptămânii trecute și s-au intensificat în ultimele zile. Într-o mișcare rară, guvernatorul Istanbulului a interzis marți mașinile private de pe străzile orașului. Mulți lucrători publici au primit concediu pentru a reduce naveta la minimum.

Autoritățile le-au cerut turcilor să curețe zăpada în fața caselor și a magazinelor pentru a ajuta echipele de urgență. În sudul Turciei, zăpada a căzut pe plajele orașului stațiune Antalya pentru prima dată în 29 de ani.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Sursa: romanialibera.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri