17.2 C
București
marți, 21 mai 2024

Orădenii se plâng că dezvoltatorii imobiliari din Cluj strică piața: ,,După ce au terminat de închiriat ghetourile din Cluj, s-au reorientat spre Oradea”

Publicat pe


Chiriile în marile orașe au crescut considerabil în ultimii ani. Cluj-Napoca este orașul cu cele mai mari prețuri la imobiliare din România însă se pare că costurile încep să fie mai mari și în alte orașe, mai ales în cele care există universități.

Orădenii se plâng că și în orașul lor prețurile apartamentelor s-au mărit, unii dintre ei susținând că acest lucru ar fi vina dezvoltatorilor imobiliari din Cluj, care și-au extins afacerile și în Oradea.

,,Am intrat recent pe olx și pe grupul ăla mare de chirii în Oradea și am observat că aproape nimeni nu mai închiriază apartamente cat de cat decente in 250€. Adică noa totuși un apartament modest cat de cat întreținut ar trebui să se învârtă în suma asta. Nu! Majoritatea îs 270-350€ și nu vorbesc despre apartamente de pe Oneștilor sau blocurile noi în general.”, a scris un orădean pe o rețea de socializare.

Un alt orădean i-a răspuns imediat, menționând că firmele…



Sursa: www.stiridecluj.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri