16.8 C
București
duminică, 1 octombrie 2023

Orașul din România în care o garsonieră se vinde cu doar 6500 de euro. Este renovată recent, iar prețul este negociabil

Publicat peÎn timp ce apartamentele chiar de la periferia Bucureștiului se pot achiziționa la prețuri record, ce trec de 100.000 de euro, chiar dacă au numai două camere, există localități în România în care poți cumpăra o garsonieră cu mult mai puțin, ba chiar la preț de mașină!

Pe platforma OLX, există un anunț de vânzare al unei garsoniere pentru care proprietarul cere 32.000 de lei. Mai exact, 6500 de euro pentru o garsonieră de 27 de metri pătrați, mobilată. Locuința se află în localitatea Fălticeni din județul Suceava.

”Garsoniera este recent zugravită. Este la etajul 3, cu vedere spre Catedrală. Vine cu toate utilitățile. Prețul ușor negociabil. Este într-o zonă bună. Cameră + hol + baie + bucătarie. Suprafață utilă: 27 m²”, se arată în anunțul postat pe site-ul de specialitate.

Imobilul se află la etajul 1 al unui bloc și dispune de baie, hol cu o suprafață de 13 mp și toate utilitățile. Proprietarul a renovat garsoniera, care are acum geamuri termopan, ușă metalică, parchet.

Unde se mai pot cumpăra locuințe ieftine în România

Și într-un alt oraș din România îți mai poți cumpăra o garsonieră complet renovată, cu doar 4.000 de euro. Garsoniera de 4.000 de euro este situată în orașul Oțelu Roșu din județul Caraș-Severin.

Și în localitatea Vulcan, din județul Hunedoara poți cumpăra un apartament la preț de mașină. Apartamentul cu două camere este amplasat la etajul 9 al unui bloc mai vechi de 1977. Are 40 de metri pătrați și este decomandat. Proprietarul cere pe apartamentul din localitatea Vulcan 6.000 de euro.

”Vând apartament două camere. Curent, apă, gaz! Geamuri termopan”, se arată în anunțul postat de proprietarul pe site-ul OLX.

Citește și: Cum poți să-ți cumperi casa visurilor la preț de apartament

Citește și: Orașul din România în care o garsonieră se vinde cu doar 4000 de euro. Are foarte multe îmbunătățiri

Citește și: Localitatea din România în care poți cumpăra o casă cu doar 5000 de euro. Este mobilată și utilată

Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri