15.9 C
București
luni, 20 martie 2023

Orașul turistic invadat de șobolani gigantici. „Nu îi poți ucide mai repede decât se pot reproduce”

Publicat peLocuitorii unui orășel turistic din Țara Galilor spun că „trăiesc în teroare” după ce localitatea a fost invadată de șobolani gigantici, potrivit Metro.

Oamenii din Tensby se tem de aceste rozătoare, despre care spun că pot ajunge la „dimensiunea unei pisici” și care destabilizează stâncile de-a lungul coastei pitorești, în timp ce sapă să își creeze vizuine.

Navigatorul Roger Miles a spus că problema s-a agravat în ultimele luni, adăugând. „După-amiaz și dimineața devreme, șobolani peste tot. Există o anumită zonă în care vezi că părți din stânci au fost erodate”, a spus el.

„Daunele structurale pe care le-ar putea face stâncii sunt cea mai mare îngrijorare”, a declarat pentru BBC și un alt localnic, Derek Brown.

Primarul orașului, Sam Skyrme-Blackhall, a spus că autoritățile „iau măsuri” și a că au fost puse zeci de capcane pentru a încerca să elimine șobolanii.

Însă localnicii nu sunt prea încrezători în această metodă.

„Nu îi poți ucide mai repede decât se pot reproduce. Odată ce sunt aici, sunt aici pentru a rămâne. În plus, sunt animale inteligente, așa că vor înțelege în curând că momeala nu este bună pentru ei. Trăim în teroare”, a spus un alt rezident.Sursa: stirileprotv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri