6.3 C
București
vineri, 25 noiembrie 2022

Otilia Bilionera, îndrăgostită din nou după „divorț”? Ce a declarat artista la Antena Stars: „Nu îmi pare rău că…”

Publicat pe  • Otilia Bilionera, îndrăgostită din nou după „divorț”?
  • Declarațiile artistei la Antena Stars

Otilia Bilionera, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste le la noi din țară, s-a despărțit în urmă cu ceva timp de logodnicul ei arab, cu care s-a căsătorit într-o moschee. În prezent este singură, iar pentru Antena Stars a vorbit despre viața ei.

Otilia Bilionera, îndrăgostită din nou după „divorț”?

Otilia Bilionera a precizat că momentan nu se află în nicio relație. Frumoasa vedetă este singură în prezent, deoarece abia s-au despărțit ea și fostul iubit arab. Cei doi au avut o despărțire amiabilă.

„De la 22 de ani tot am fost într-o continuă relație, iar uneori e bine să fi și singură. Abia am terminat cu relație de 4 ani, în care am fost logodită, deci mi-e bine singură. Oricum, nu a fost o despărțire din aia tragică, cu suferințe, ci a fost ceva ce oricum nu mai mergea de un timp, iar noi știam asta. Ne-am despărțit foarte amical”, a mărturisit vedeta.

De asemenea, artista a declarat că pe primul loc în viața ei a fost mereu cariera. Pe de altă parte, ea a spus că niciodată nu a înșelat în relații.

„Eu am căutat întotdeauna importanță în relații și prioritară în viața mea a fost munca mea. N-am fost niciodată altfel! Clar pentru mine cea mai importantă este cariera, nu pun niciodată bărbații pe primul loc. Eu nu cred că am greșit nicăieri, nu am înșelat niciodată”, a adăugat cântăreața.

Din ce motiv s-a despărțit de iubitul arab

Otilia Bilionera a mărturisit că motivul pentru care s-a despărțit de iubitul arab este că s-a plictisit pur și simplu. Chiar dacă au fost împreună 4 ani, artista a afirmat că ultimul an nu a fost unul așa cum ar fi trebuit, iar ea nu a îndrăznit să pună capăt relației.

„M-am plictisit, acesta este adevărul! Știți cum se zice, iubirea ține 3 ani și probabil așa și e. Și la noi a ținut 3, că ultimul a fost tras de păr, chinuit. Nu îndrăzneam să fac pasul și să zic „stop”. Eu cred că totul s-a întâmplat cu un motiv, nu-mi pare rău de nimic!”, a declarat artista.

Citește și: Otilia Bilionera primește sfaturi de relație chiar de la fostul logodnic. Ce a dezvăluit vedeta: „Dacă mă curtează un băiat nou eu îl întreb…”

Sursa: spynews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri