16.5 C
București
duminică, 4 iunie 2023

Panică printre românii din Italia. Un băiat de 14 ani, la un pas de moarte: Împins sub tren de colegii lui – Motivul e halucinant – VIDEO

Publicat peUn băiat în vârstă de 14 ani, din Brianza, Italia, a fost victima unei tentative de omor într-o gară din partea unor colegi de aceeași vârstă.

Băiatul a fost împins sub tren în gara Seregno (Monza) de alți doi adolescenți. Când a aflat ce a pățit fiul ei, mama acestuia a leșinat.

Motivul real al faptei colegilor băiatului nu a fost cel invocat inițial, acela că ar fi vrut să-i fure hanoracul, ci faptul că a îndrăznit să trimită niște mesaje pe telefon unei fete.

Totul a fost la un pas să se transforme într-o tragedie. Băiatu la scăpat miraculos doar pentru că trenul se deplasa cu viteză redusă în acel moment, relatează stiridiaspora.ro.

Evenimentul a avut loc miercuri, 25 ianuarie, când stația din Seregno era aglomerată cu elevi care tocmai ce ieșeau de la școală. Băiatul aștepta trenul când a fost înconjurat de un grup de colegi. Acesta a fost atacat pentru că i-a trimis un mesaj unei fete pe care o plăcea unul dintre agresori.

Imaginile cu momentul în care a fost împins sub tren de ceilalți băieți au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Imaginile video surprinse pe peron, chiar în momentul impactului, pot fi urmărite AICI – VIDEO. Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!

Potrivit imaginilor distribuite pe rețelele de socializare, un alt băiat se alătură grupului de agresori și îl împinge. Ulterior, adolescentul este izbit violent de tren și alunecă între șine. 

Tânărul a lovit trenul în mișcare cu rucsacul său, a fost târât pe o porțiune, lovindu-se cu capul de un vagon, apoi a fost prins între peron și roțile vagonului.

Salvat imediat, el a fost transportat la spitalul San Gerardo din Monza, unde este sub observație. S-a ales cu o accidentare la gât și o entorsă la gleznă. În primele ore a suferit o pierdere de memorie, potrivit medicilor.

Mama băiatului a povestit toată întâmplarea. 

Fiul meu, în vârstă de numai 14 ani, a riscat să moară. Dar vă dați seama? Tipul acela din Seregno – pe care băiatul nu-l cunoaște – trimitea mesaje de amenințare de două zile pentru că o fată l-a părăsit și era prietenă cu fiul meu de câteva zile. Când nu m-a sunat la ieșirea de la școală, m-am îngrijorat. Apoi a răspuns. Era ora 14.00 și împreună cu colegul său de clasă se îndrepta spre gară. Mamă, nu-ți face griji, te sun mai târziu’, mi-a spus el, a continuat femeia. Mi-am dat seama că ceva nu era în regulă. La ora 15.30 nu ajunsese încă acasă. Nu răspundea la telefonul mobil: eram disperată„, a spus mama de origine română, în vârstă de 41 de ani, a băiatului împins sub tren în gara din Seregno, potrivit stiridiaspora.ro.

Poliția de Stat din Sediului Poliției Monza și Brianza a reușit să îi identifice rapid pe atacatori și să îi aresteze. Cei doi atacatori sunt minori, iar acum urmează să fie acuzați pentru tentativă de omor și de tâlhărie, potrivit aceleiași publicații. Cei doi au 14 ani și 15 ani și au fost plasați în închisoarea pentru minori din Torino sub acuzația de tentativă de omor și tentativă de jaf.Sursa: www.realitatea.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri