16.7 C
București
luni, 3 octombrie 2022

Paradele gay, motivul halucinant care justifică invadarea Ucrainei. Predica patriarhului Kiril, șeful bisericii ortodoxe ruse

Publicat peMarti, 08 Martie 2022, ora 15:35

2121 citiri

”Capul” Bisericii Ortodoxe Ruse, Patriarhul Kiril, a explicat marți, 8 martie, într-o predică, motivul operațiunilor militare din Ucraina.

Cu prilejul sărbătorii ”Duminica Iertării”, patriarhul nu a susținut în mod direct agresiunea rusească, însă a adus argumente în sprijinul acesteia.

Liderul Bisericii Ortodoxe Ruse a declarat că ceea ce se întâmplă în prezent în Ucraina este doar „începutul ostilităților” și se datorează faptului că anumite forțe încearcă de opt ani să distrugă valorile din societate. Potrivit Patriarhului, „există o respingere, o respingere fundamentală a așa-ziselor valori care sunt oferite astăzi de cei care pretind a reprezenta puterea mondială”.

„Astăzi există un test de loialitate a acestei puteri, un permis de trecere în acea lume a fericirii, o lume a consumului excedent, lumea libertăţii vizibile. Știți ce fel de test este acesta? Este un test simplu și grav. Paradele gay. Solicitările de a organiza parade gay reprezintă testul de loialitate față de acea putere mondială. Noi știm că dacă oamenii sau țările resping aceste solicitări, nu intră în această lume, ei devin străini”, a declarat Patriarhul Kirill, citat de bani.md

Sursa: ziare.com

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri